Menulinjen på økonomiskolen.dk med 'logoikon' til venstre og fonten "økonomiskolen.dk" til højre

Indhold af kursus

"Her fortæller jeg historien om hvordan økonomiskolen kom til at eksisterer pga. min egen historie samt fremspirerende mission & mål

"Økonomiskolen.dk – Dette er min historie om hvordan hjemmesiden kom til at eksistere pga. min egen historie, fremspirerende mission & mål

– Jeg håber dette bliver til din historie om hvordan du fik en sund økonomi

For at forstå hvordan jeg lærte økonomi, må du forstå min historie. Og for at forstå hvordan jeg nåede til mit mål og mission, der står nederst på hjemmesiden samt forstå hvorda eksistere, må du forstå min historie

— Min livshistorie er grund til at økonomiskolen.dk er udgivet.”

Min barndom

"Jeg går ikke i dybden om min barndom. Det er ikke mit ønske.

Jeg vil ikke gå i dybden om min barndom, men alligevel vil jeg forklare, at med min baggrund i svære opvækstsbetingelser, blev det nødvendigt for mig tidligt at lære om Økonomi. Den læren blev min strategi for at kunne optimere min livskvalitet. “

Da jeg lærte om økonomi

"Fordi det var jeg nødt til.

Da jeg lærte Økonomi, var der ikke meget hjælp at hente online — Jeg lærte Økonomi før 2000 og før 2000 var der ikke meget økonomisk læring online. Derfor læste jeg utrolig mange bøger om økonomi. Bøger om at lægge økonomi, at forbedre Økonomi, at investere med de penge, du har og meget andet. I takt med, at jeg blev ældre og der kom mere online læring til, fulgte jeg alt den læring, som jeg kunne hente online.

Fordi jeg var ung, dengang jeg lærte økonomi, og havde ringe mulighed for et reelt arbejde, blev jeg avisdreng. Derudover sørgede jeg for at tjene penge, når jeg kunne. Allerede da jeg kun var 13 år gammel, besøgte jeg byens bank med 1000 kr i hånden og spurgte om de bedste aktier at investere i. Følgende begyndte jeg som 15-årig at investere i aktier selv, fordi jeg havde læst gevaldigt op på det. Det gav også pote for min opsparing.”

Da jeg blev myndig og voksen samt økonomisk uafhængig

"Da jeg blev myndig og gradvis voksen, fik jeg flot økonomi og skøn hverdag.

Fordi jeg lærte økonomi, da jeg var så ung, lykkedes det mig at skabe en sund Økonomi inden jeg endte mine uddannelser.

> Min økonomi var allerede i vækst pga. aktiekøb & opsparing.

> Dertil tog jeg 2 måneders reelt arbejde efter endt uddannelse for at få forhøjet dagspenge følgende.

> Følgende større antal dagspenge blev ligegodt ikke nødvendigt, da jeg med det samme fik et godt job med gode kår indenfor mine uddannelser.

> Akkurat samtidigt med at jeg fik et nyt job, fik jeg lov til at købe mit hus igennem min bank, fordi banken gav mig et kreditlån, da de godt vidste, at jeg havde styr på min Økonomi. Huset ligger i Aalborg.

… men alting ender alligevel ikke endnu.”

Min bedste veninde bad mig om hjælp

"Min bedste veninde kom en dag og bad om min hjælp til hendes liv og økonomi. Hun vidste hvad min barndom havde været og nu bad hun mig assistere hende i kampen for sit liv — Hendes historie går jeg heller ikke i dybden om

I starten af 2019 kom min bedste veninde til mig, fordi hun havde behov for min støtte og råd. Hvad der skete var, at hendes nærmeste forsøgte at tage styringen over hendes liv. Det gjaldt både økonomisk, om hvor hun boede, hvad hun selv ville i sit liv, sin egen identitet og delvis retsligt.

Da hun kom til mig, havde hun brug for støtte, omsorg og rådgivning til at rejse sig — Hun bad om hjælp til at blive oprigtig selvstændig og økonomisk bevidst på den rette facon. Jeg gav hende mange af de værktøjer, som jeg selv havde haft om økonomi og selvudvikling samt personlig læring.

I dag, efter 8 år som bedste venner, er vi hinandens kærester og har været der for hinanden i medgang og modgang.”

Nutid

"Jeg er stolt over hvor vi står idag.

Efter min bedste veninde blev til min kæreste, investerede vi sammen i ejendomsinvestering mm. Nu ejer vi bl.a. en ejendom med 5 lejligheder i i Aalborg.

Derudover har hun og jeg tilrettelagt et skønt hjem, hvor vi lever billigt i forhold til husets regninger og hvad mad angår, fordi vi har køkkenhave.

I det hele taget, er det lykkedes os at skabe et hjem fyldt med kærlighed, tryghed, vores skønneste kæledyr, glæde og på alle måder en idyllisk hverdag.

– Jeg er virkelig stolt over, hvor jeg selv og min kæreste står i dag med alt det, vi har været igennem.

Mit eventyr ender stadigvæk ikke endnu.”

Mit eventyr ender ved at jeg vil hjælpe andre med at komme op økonomisk

– Jeg laver hjemmesiden Økonomiskolen.dk

Efter jeg hjalp min kæreste med at rejse sig personligt og økonomisk, fik jeg et inderligt ønske. Mit ønske var at hjælpe andre økonomisk. Det ønske blev til mit mål og min mission.

Et mål og mission om; at jeg gerne ville hjælpe andre til at rejse sig økonomisk og med bedre livsbetingelser til følge.

– Det er til dels det ønske, mål og mission, som økonomiskolen.dk er udviklet på og den mission & mål, ser du længst nede på alle sider af økonomiskolen.dk

"Det var min livshistorie for at komme til udviklingen af økonomiskolen.dk, som jeg håber, vil hjælpe andre med at rejse sig personligt og økonomisk."

Økonomiskolen.dk's logoets 'ikon' øverst & fonten "Økonomiskolen.dk" i sort nedenunder

"Min kæreste og jeg har lavet denne hjemmeside 100% selv og årsagen til, at den er blevet så usædvanlig flot som den er, er ros til min kæreste, der interesserer sig nøje for design, visuel kommunikation og hjemmesideudvikling – Jeg er virkelig stolt af min kæreste!"

Min mission

“Min mission er, at jeg gerne vil lære så mange som muligt at forstå deres økonomi bedre.”

Mit store mål

“Mit mål er, at alle danskere forstår deres økonomi bedre, uanset om det er med min hjælp eller ej. Yderligere håber jeg, at alle de danskere vinder bedre humør, livsbetingelser og et friere liv. “

Har du forslag til forbedring?

“Jeg vil altid forsøge at gøre mit arbejde bedst muligt. Hvorfor jeg vil tilspørge dig om du har forslag til forbedringer af hjemmesiden eller har ønsker til yderligere relevant indhold eller om du føler, at der er mangler på siden. Jeg garanterer ikke, at alle ønsker og forslag bliver fyldestgjort. Du kan give dit forslag på denne side (link).

Copyright (C) All rights reserved

Økonomiskolen.dk's logoets 'ikon' øverst & fonten "Økonomiskolen.dk" i hvid nedenunder

Login for at komme til forum for økonomiske råd eller kursus

For at komme på forum, der er økonomiske råd for alle, eller komme til kursussiden, skal du gerne logge ind forinden.